10 százalékos többlethozamot érhetsz el ezzel a stratégiával

10 százalékos többlethozamot érhetsz el ezzel a stratégiával
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-05-29
 

10 százalékponttal túlteljesíteni a leginkább ajánlott részvényeket még rövidtávon is igen nehéz, nemhogy hosszú éveken keresztül. Pedig létezik egy egyszerű recept, amivel mindezt az elmúlt 8 éven keresztül megtehetted: az egész azon múlt, hogy hallgatsz-e a szakértőkre vagy éppen az ellenkezőjét teszed az ajánlásaiknak. Ha kíváncsi vagy a válaszra, olvass tovább!

Befektetési döntést nem szabad külső tanács nélkül meghozni. Jól mutatja ezt, hogy még a profi befektetési szakembereknek is szükségük van arra, hogy más véleményét is meghallgassák. A hangsúly pedig azon van, hogy a tanácsokat „meghallgassák”, nem pedig gondolkodás nélkül elfogadják azokat.

Sőt, ha valamit túl sokan ajánlanak, akkor jobban teszed, ha még jobban vigyázol! Az Alapblog „Vigyázz, kire hallgatsz” című írásából megtudhatod, milyen stratégiát kellett volna követned, kire kellett volna (vagy nem kellett volna) hallgatnod ahhoz, hogy Amerika leginkább ajánlott részvényeinek átlaghozamát 10 százalékkal felülteljesítsd az elmúlt 8 év során.

Hirdetés
Hirdetés