Komoly átrendeződés a céges számlavezetésben: Kiütéssel győz a Raiffeisen…

Komoly átrendeződés a céges számlavezetésben: Kiütéssel győz a Raiffeisen…
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-03-09 Frissítve: 2020-05-05
 

Vállalkozói bankszámla fronton az elmúlt időszak nem volt éppen eseményekben gazdag, most viszont bombaként robbant a Raiffeisen Bank legújabb akciója. Nem is csoda, hiszen 20-30%-kal olcsóbb most a banknál céges bankszámlát vezetni, mint korábban. De mire elég ez a többi bank ajánlatához képest? Mutatjuk, hogy melyik pénzintézet a legmegfelelőbb számlavezető cégednek.

Nem túl gyakori, de időnként előfordul, hogy egy akció teljesen felborítja a céges bankszámlák közötti erőviszonyokat. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy érdemi kedvezményről legyen szó. Panaszra ezúttal a Raiffeisen Banknál újonnan bankszámlát nyitó céges ügyfeleknek nem lehet oka. A számlanyitástól számított 12 hónapig kedvezményesek (0,3% max. 6.000 Ft) a netbanki átutalások.

Önmagában ez még így nem biztos, hogy sokat mond, ezért haladjunk sorban. Elsőként vessünk egy pillantást a lenti táblázatra.

A nagyobb méret érdekében kattints a képre!

Így festett a kép február végén. A 10 legolcsóbb számlacsomag között csak elvétve találunk Raiffeisen Bankos ajánlatokat, azok sem éppen a legjobbak. Nézzük mi a helyzet jelenleg…

A nagyobb méret érdekében kattints a képre!

Közepes és nagyobb cégméret mellett egyértelműen dominál a Raiffeisen Bank és már a kisebb cégeknél is megtaláljuk a tíz legolcsóbb bankszámla között. Nos, ennyit számít, hogy a tranzakciós illetékkel megegyező díjon lehet bankon kívülre is átutalásokat indítani.

Fontos, hogy céged bankszámla használati szokásai alapján a fenti táblázatokban szereplő értékektől eltérő eredmények adódhatnak. Használd bankszámla kalkulátorunkat, módosítsd az előre paraméterezett beállításokat, így biztos, hogy „cégedre szabott” ajánlatokat kapsz.

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

A fenti táblázatokban kizárólag az első évben felmerülő havi bankköltséget tűntettük fel. A legtöbb számlacsomagnál viszont a második évtől már magasabb összeggel kell számolni. Azaz, ha hosszabb távra tervezünk az adott bankkal, akkor fordítsunk kellő figyelmet a második éves költségekre is.

Hirdetés
Hirdetés