BANKI TERMÉKEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Hír

Rövid videó: ilyen egyszerű spórolni a bankszámládon

Havi egy ezrest lazán tudsz spórolni azzal, ha odafigyelsz rá, hogy a megfelelő bankszámlát válaszd ki Magadnak. Akár többet is. Takács Szabolcs, a Bankmonitor partnere elmagyarázza a videóban, hogy mit vizsgálj és pontosan hogyan.

 

Ha tetszett a videó, iratkozz fel a YouTube csatornánkra: KATTINTS IDE, majd a jobb felső sarokban nyomd meg a piros „Subscribe” azaz „Feliratkozom” gombot. Köszi!

Ha legjobb bankszámlákat keresed, használd az alábbi kalukátort: 

Hozzászólás írása

Mégsem

Bankoló Csatlakozott: 2015.12.23 Hozzászólt: 2016.02.16 19:25

Ez a videó tényleg egy átlag Magyarról szól! 200 000.- a fizetése és 250 000.- költ havonta!

Kapcsolódó cikkeink

100-ból 80 ember ezt a bankszámlát választja. Miért?

Az Erste Privilégium „L” számlacsomag iránti fokozott érdeklődés nem meglepő. Hiszen amint a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik, majdhogynem díjmentes minden banki szolgáltatás. Többek között nincs számlavezetési díj, ingyen lehet a netbankon keresztül átutalni, ráadásul korlátlan számban lehet ingyen készpénzt felvenni a bank saját automatáiból (ATM). Kedvezmények ide vagy oda, tisztázandó kérdések mindig akadnak, ezért összeszedtük a leggyakoribbakra a válaszokat.

Tovább a hírhez >>

Eggyel több ok, hogy mobilon utalj

A mobilbankok létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Segítségükkel kényelmesen és gyorsan, akár útközben is elintézhetjük a legfontosabb bankügyeinket. Amellett pedig, hogy egyszerűsítik pénzügyeink kezelését, az egyik legköltséghatékonyabb formája a bankolásnak. Jelenleg ráadásul a CIB Banknál ingyen utalhatunk a felületről, míg a K&H Banknál pénzvisszatérítés jár a mobilbanki átutalások után.

Tovább a hírhez >>

A bankszámla választás 6 legfontosabb kérdése

Mi alapján érdemes bankot, bankszámlát választani? Mitől függ, hogy melyik a legjobb bankszámla? Milyen bankkártyát érdemes választani? Hogyan lehet bankot váltani a legegyszerűbben? A Bankmonitor válaszol az utóbbi időben leggyakrabban felmerülő bankszámlavezetést érintő kérdésekre.

Tovább a hírhez >>

Feliratkozás a Bankmonitor hírlevelére


 

Sikeresen feliratkoztál a Bankmonitor hírlevelére.

OLVASTAD MÁR?